суботу, 5 березня 2011 р.

Про нас


Як відомо будь яка справа починається з ініціативи. Окремо cлід підкреслити той факт, що створення Молодіжного центру почалося з молодіжної ініціативи. Опитування, проведені віддлом у справах сім'ї та молоді дозволили визначити основні напрямки роботи та врахувати прагнення самої молоді.

За сприяння програми ООН "Створення безпечного середовища для молоді в Україні" молодіжний центр у м. Золотоноша був відкритий. Молодіжний центр – наочний приклад успішного партнерства – влади, громади, міжнародних організацій та бізнесу.
Ми співпрацюємо з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром, Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій. Майже рік з нами співпрацює волонтер Корпусу Миру. Усе це - цікавий та корисний досвід. І в першу чергу для самої молоді - адже це додаткові можливості для саморозвитку та реалізації.
На сьогоднішній день кількість волонтерів МЦ постійно зростає. Тому було вирішено створити на базі МЦ міську молодіжну громадську організацію, яка отримала назву "Центр розвитку молоді". Завдяки допомозі та підтримці національного волонтера ООН ми навчилися писати проекти та маємо досвід реалізації своїх задумів!

3 коментарі:

  1. Инициатива - наказуема! Но не всегда лишь только её выполнением. Хорошо когда есть единомышленники.Так держать!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Какие вы молодцы!!!!!
    побольше бы таких людей.
    Так держать!!!

    ВідповістиВидалити